Здравословни проблеми са налегнали бившата тъща на Бойко Борисов и тя вече

...
Здравословни проблеми са налегнали бившата тъща на Бойко Борисов и тя вече
Коментари Харесай

Бившата тъща на Борисов: Добър човек е, няма две мнения по тази работа

Здравословни проблеми са налегнали бившата тъща на Бойко Борисов и тя към този момент не се грижи за дворчето си в къщата си във врачанското село Селановци.

Баба Симеонка Костова закъсала с краката, била трудноподвижна и стояла най-вече в софийския си апартамент. Пенсионерката обаче не се чувствала самотна и се радвала на грижи oт страна на своята внучка Венета, дъщеря на някогашния министър председател и екссъпругата му Стела Костова. Стела от дълго време живее в щатите, където е доктор, и не може постоянно да вижда своята стара майка, само че за сметка на това се чували всеки ден по телефона. В България е и другата щерка на баба Симеонка - Петя, която също е докторка и посещавала всекидневно майка си.

" От Америка всеки ден ми се обаждат, боят се за здравето ми. И двете ми девойки са докторки и съм доста обгрижвана, купуват ми всичко, от което се нуждая. Не желаят да си отивам на ceлo Селановци, тъй като към този момент съм много стара, не могат да ме оставят сама, а на мен доста ми се върви там ", споделя някогашната тъща на Борисов.

Въпреки че Стела и Бойко са разведени от доста години, тя е запазила положителните си усеща към него и към момента е на мнение, че е бил шурей фантазия. В нощта на скандалния му и противозаконен арест през март месец баба Симеонка не мигнала нито за момент и вдигнала кръвно от терзание за Борисов. До тъмни доби гледала телевизия и следяла какво се случва, като непрестанно общувала с щерка си Стела от Америка и внучка си Венета.

Пенсионерката разкрива, че също като нея, и някогашната брачна половинка на Бойко била доста разтревожена от случилото се. Въпреки че Борисов отдавна по документи не й е шурей, Симеонка продължава да го почита и цени. Най-много му се възхищавала, че гледал щерка си Венета като писано яйце, когато била дребна, а и в този момент не спирал да бъде опора на фамилията й, написа " Ретро “.

" Добър човек е, няма две отзиви по тази работа ", отсича бившата Борисов. Тя от дълго време е вдовица и откакто брачният партньор й Георги, с който построили къщата в Селановци, умрял, траяла в негова памет да върви през летата там и да сее зеленчуци в градинката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР